Silverland is december 2015 en januari 2016 bij de prachtige mooie en ongerepte Sanblas archipel. Dé ideale vakantiebestemming voor een onvergetelijk zeilavontuur! Stap in een zeil mee, zeil zelf, stap op een golfsurfboard of neem een kiteles. Naast de sportieve mogelijkheden ga je ook genieten van de natuur, cultuur en het lokale eten.

All included vakantie rond de Sanblas Archipel

In de Sanblas archipel leven nog echte inheemse indianenstammen, de Kuna indianen. Die zijn normaliter moeilijk bereikbaar en als je al op een van de bewoonde eilanden bent aangeland, dan is er maar zeer beperkte mogelijkheid er te overnachten. De mogelijkheden om te overnachten zijn dan ook nog eens heel primitief. Maar dat is op Silverland wel anders! Hier zijn alle facaliteiten aanwezig voor een perfecte vakantie, over de uitgestrekte paradijselijke archipel! Combineer de oude cultuur en tradities met een fijne verblijfplaats. Dat is Silverland en Sanblas!

Sanblas kent honderden eilandjes die met Silverland perfect aangedaan kunnen worden. Een kleine 40 ervan zijn bewoonbaar. We gaan voor anker bij de mooiste! Je kunt er vervolgens kitesurfen op het prachtige azuurblauwe water, of snorkelen en de mooie onderwaterwereld aanschouwen! Vaak heb je de locatie helemaal voor jou alleen! Na de onvergetelijke dag grillen we jouw zelf gevangen vis en maken we een heerlijk gerecht aan boord… Schud ook nog even aan een palmboom voor een kokosnoot. Maak wat selfies op je eigen onbewoonde eiland.

Hoe mooi kan jouw vakantie zijn? en bereikbaar ook! Want je vliegt zonder veel problemen in met bijvoorbeeld de KLM en wij pikken je op voor een jouw all in droomvakantie.

 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Tot snel!