Meezeilen in de Caribbean met Silverland

Na heerlijke maanden kitesurfen en zeilen in Bonaire, Curaçao en Los Roques Venezuela zijn we aangekomen op de Britisch Virgin Islands. Momenteel maken we ons op voor de eerste gasten van het seizoen zij zullen met ons meezeilen in de Caribbean met Silverland. Met hen zeilen we de komende maanden tussen de Britisch Virgin Islands, Sint Maarten, Antigua, Guadeloupe, Martinique en de omliggende eilanden heen en weer.

We verheugen ons op het nieuwe seizoen als de passaat weer aangaat en we de zeilen van Silverland kunnen zien opbollen in de wind. Bovendien staan de BVI’s, Sint Maarten,  Antigua, Guadeloupe, Martinique in de Caribbean bekend om hun schitterende kite-en-surfspots en waanzinnig mooie stranden. Kom meezeilen in de Caribbean met ons op Silverland en wij maken van jouw droom werkelijkheid. We nemen je mee naar de meest idyllische kitesurfspots en geven je een zeilvakantie en kitesurfvakantie in de Caribe om nooit te vergeten.

Tevens is er een verscheidenheid aan natuur en cultuur. Op het ene eiland ben je in een onbewoonde wereld en waan je je Robinson Cruisue, terwijl er op het andere eiland een keur aan kroegjes, restaurantjes en terrasjes is. Ook zijn er vulkanen om te beklimmen, tropische oerwouden om in rond te dwalen en kristalheldere baaitjes om te snorkelen met schildpadden, roggen en kleurige vissen. Zeil met ons mee in de Caribe en beleef de zeilvakantie van je leven.

Een interessant gegeven is dat de eilanden onderling verschillen door het verschil in cultuur van het moederland waar ze onder vallen. Zo zijn er eilanden met een Brits-, Frans -en -Nederlands tintje. Op de BVI’s drink je thee, in Guadeloupe eet je een croisantje en in Sint Maarten geniet je van oer Hollandse Heineken biertje, maar dat alles doorspekt met de Caribische vibe, spices van rum en kokosnoten onder een palmboom onderwijl genietend van een zonsondergang. Want vergis je niet. Het leven hier is totaal verschillend van dat in Europa. Hier geen stress, geen ratrace, alles chill en relaxt. Morgen is ook goed en nog beter overmorgen.

kiteboarding los roques venezuela

kiteboarding los roques venezuela

Over een maand of vier komen we aan in St. Vincent and the Grenadines met de oogstrelende Tobago Cays, het charmante Mayreau en de onwaarschijnlijk mooie Salt Whistle Bay, of wat denk je van kitesurfen op Union Island bij Jeremy Tronet. Alle eilanden van de Grenadines zijn stuk voor stuk juweeltjes, zo van een ansichtkaart in de werkelijkheid geplaatst. Ook hier weer het blauwste blauwe water, fingerlicking kitesurfspots en de mogelijkheid om een kitesurfdroomvakantie werkelijkheid te laten worden bij ons op zeilschip Silverland. Mail ons snel en zeil en kitesurf met ons mee in het paradijs!

 

Groeten van Marco, Marije en Mathies, de Silverlandcrew.

meezeilen caribe

meezeilen caribe