Vol trots presenteren wij de nieuwe website van de Silverland. Op deze website nemen wij je mee naar verre bestemmingen, mooie zeilreizen en onvergetelijke avonturen. Alle mogelijk gemaakt door ons Zeilschip; de Silverland. Wil je meer weten over de mogelijkheden zelf ook zo’n mooi avontuur te beleven en mee te gaan op reis? Dan ben je hier op de website aan het juiste adres. Heb je vervolgens nog vragen of wil je gaan boeken? Neem dan contact op, we zijn je graag van dienst.

Over de nieuwe website

Voor de realisatie van de website werd Daarom.com online marketing uit Noordwijk ingeschakeld. Gezamelijk kwamen we tot een heldere doelstelling en wensenlijst en mooi binnen de geplande termijn werd de ontwikkeling waargenomen. Een van de belangrijkste eisen was de toegankelijkheid van de website voor diverse apparaten. Zowel de pc en de laptop, alsook de tablet en mobiel moeten optimaal de website over kunnen surfen. Een responsive website dus en het resultaat mag er zijn.

Door veel ruimte vrij te maken voor mooi beeldmateriaal oogt de site zoals het was voorzien. Verleidelijk en authentiek. Dit zijn wij, dit is de Silverland! Via WordPress is alles makkelijk te onderhouden en we zijn dan ook voornemens de website geregeld van nieuwe informatie te voorzien. Zet je de site in uw bookmarks en kom je nog eens terug? We houden je graag op de hoogte en hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen!

U treft Silverland nu ook op Facebook en Google+

Daarom.com heeft direct ook de Social media profielen voor ons ingericht. Daar zijn nog best een paar handigheidjes bij benodigd en Daarom.com weet als geen ander die waar te nemen. Bekijk onze fraaie pages en volg ons. Ook op social media houden we u graag op de hoogte over het reilen en zeilen van de Silverland!

Silverland op Facebook

Silverland op Google+

Met een laatste woord voor Vincent van Daarom.com:

Ik ben blij weer een opdrachtgever bij te kunnen staan bij de online marketing van het bedrijf. Met een zeiljacht de wereld om is een hele onderneming en daar op de juiste manier bekendheid aan geven vraagt om de juiste benadering. Marco en Marije waren ondanks de afstand en mindere internetverbinding, zeer goed bereikbaar. Daardoor konden we samen, voor de wind, tot de website en social media profielen komen die je nu voor je ziet. Ik wens Silverland een behouden en succesvolle vaart en kan een ieder aanraden eens aan boord te gaan voor een onvergetelijk avontuur. Ik weet zeker dat de Silverland je zo’n ervaring zal geven.