Silverland geeft alle ruimte aan jouw droom van een zeilreis! Van alle moderne gemakken en comfort voorzien, geeft dit klassieke zeilschip je de mogelijkheid een onvergetelijke zeilreis langs de mooiste tropische eilanden te maken. Op deze pagina geven we je voorbeelden van de ultime zeilreis en avonturen die we reeds hebben mogen beleven met onze altijd weer enthousiast terug naar huis kerende gasten. Voor nu richten we de aandacht op onze sportieve mogelijkheden.

Kom binnenkort weer even kijken naar nieuwe avonturen die we hier met je delen. Voeg een bookmark toe aan uw favorieten of nog beter, wordt zelf de hoofdpersoon in het volgende avontuur! Neem nu contact op voor meer informatie.

Bekijk hier de mogelijkheden om te kitesurfen, windsurfen, SUP en Golfsurfen.

Ga ook zeilen op Silverland

   • Uw full service zeilschip met ervaren bemanning en alle faciliteiten
   • Locatie en duur naar wens vast te stellen
   • Eigen kajuit voor het verblijf, met of zonder onbijt, lunch en diner
   • Zeilplezier gecombineerd met lokale belevenissen
   • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wat onze gasten zeggen

We hebben zo’n heerlijke vakantie beleefd aan boord van de Silverland. Het was erg ontspannen en hebben zelf ook nog even achter het roer gestaan. We gaan zeker nog een keer mee!
Niels en Marcella, uit Amsterdam
Ik kende de schippers Marco en Marije van het kitesurfen en wist dat ze me een geweldige tijd gingen bezorgen. Ze zijn ondertussen goed bekend in de regio en wisten me de perfecte secret spots met vlak, maar ook met golven voor te schotelen. Thanks guys! loved it!
Vincent, uit Noordwijk
We wisten dat deze zeilende kiteboarders in de buurt waren en konden een verlijf aan board in onze trip plannen. Na een paar lesjes heeft iedereen zijn eerste kitesurfsprongen gemaakt. Te gek! Bedankt Marco en Marije 🙂
Jop, Edwin, Ruud, uit Hellevoetsluis
Meer informatie

Wilt u meer informatie over een zeilvakantie op de Silverland?!

Stel uw vraag en we geven u graag antwoord.

Meer informatie